KUPPARIN HELLISSÄ KÄSISSÄ

Kuppaus on vanha kansanparannuskeino, joka parantaa verenkiertoa ja poistaa kuona-aineita hiussuonista. Kuppausta on tarjolla ympäri vuoden tilauksesta, paitsi ei ns. mätäkuuna eli 23.7-23.8 välisenä aikana. Asiakkaalle suositellaan kuppausta kaksi kertaa vuodessa (kevät ja syksy). Pienin hoitoväli 3 kk. Otathan oman pyyhkeen mukaan. Saunalta saa vuokrattua pyyhkeen hintaan 7,00 e. Verikuppauksen voi tehdä kahdelle asiakkaalle samaan aikaan.

Kuppaukseen kuuluu aluksi kehon lämmittely saunan lauteilla vastoten, ihon desinfiointi, ns. kuivakuppaus/imupaikkojen suunnittelu ja pienten haavojen teko kirurgin veitsellä.
Kuppaus (kuppien tyhjennys 2-3 kertaa hoidon aikana). Vartalossa voi olla noin 20-30 kuppia kerrallaan. Verta lähtee noin 300 -600 ml per hoito.
Kuppauksen jälkeen ihoa suihkutellaan ja haavat desinfioidaan.
Lopuksi asiakas pesee vartalon Uiton kotirantasaunan tuotteilla.
Kuppaus on yksilöhoito, mutta hoitosaunassani voin tarvittaessa kupata kaksi asiakasta kerrallaan. Otathan oman pyyhkeen ja juomapullon mukaasi. Saunominen ja kuppaus kiihdyttävät aineenvaihduntaa.

Kenelle kuppaus sopii? Niska-hartia kipuiset henkilöt, verenkierrolliset vaivat eli raajojen puutumiset, migreenitaipumus, korkea verenpaine, erilaiset iho-ongelmat, ihottumat, akne, paiseet, psoriasis ym.
EI Marevan potilaille tai raskaana oleville.
Muita kontraindikaatioita ovat mm. vaikea sydänsairaus, verenvuototauti, jossain tapauksissa DM (iäkäs ihminen jonka haavat eivät parane). Huomattavan alhainen verenpaine tai anemia.

Pyyhe vuokraus 7,00 €/pyyhe
Kuppauksen kesto on noin 1,5 h /  Hinta 120,00 €
Hinta sisältää saunomisen, vastomisen, ihon- ja hiusten pesuaineen.
Saunajuomaksi on tarjolla marjamehua ja vettä

Kuppari Nea Oikarinen on Suomen kupparit saunaterapeutit ry:n jäsen.

OTA YHTEYTTÄ

050 339 00 22