Saunahoidot ja saunamökin vuokraus

Perinnehoitokulttuuria ja terapeuttisia saunahoitoja. Sauna palvelee hoitavana ja hemmottelevana perinteisin ja uusin muodoin. Saunaterapia-koulutus on rekisteröity koulutusmuoto ja Saunaterapeutti-nimikettä voivat käyttää vain koulutuksen käyneet. Uiton Kotiranta-hoitosauna liittyy tiiviisti uittoteemaan, jolla on myös kansallista kulttuuri- ja historia perinnettä, jota viedään eteenpäin yritystoiminnan muodossa. Hoitosauna on rakennettu perinteiseen tapaan hirsistä, mikä sekin on osa kestävää kehitystä. Kehitämme jatkuvasti uusia luonnonmukaisia hoitomenetelmiä sekä jatkossa on tavoite kehittää omaa ammattitaitoa ja tukea vanhaa kulttuuriperintöä matkailussa.

SAUNATERAPIA

Hoidoissa käytämme puhtaita, luonnonmukaisia hoitotuotteita. Kaikki villiyrtit kerätään kestävällä tavalla käsin, ilman koneita Napapiirin yläpuolelta.

Uiton kotirantasaunalle on tuotteistettu yhteistyössä Tmi Erä-Ellin kanssa mm. jalkakylvyt, ihoseerumit ja voide, joita saa myös hankittua itselleen Uiton kotirantasaunalta.

Osaksi hoidoissa käytämme myös Saunan7salaisuutta-tuotesarjaa.

 

UITON KOTIRANTASAUNA

Kotirantasaunan osoite on  Kemijärventie 1156 (veneenlaskupaikka). Etäisyys Pyhätunturille n.20 km, Kemijärvelle n.40 km ja Sodankylään n.70 km. 
Majoitus mahdollisuus rauhallisessa saunamökissä Kemijoen rannalla. Saunamökki löytyy myös AIRBNB-sivustolta.

Henkilömäärä 2 hlö (+1 patjayöpyminen). Vuokrahinta normaali arkipäivänä ma-pe 95 €/vrk. Perjantaista-sunnuntaihin hinta on 110 €/vrk. Mökin vuokra maksetaan etukäteen tilisiirtona. Hinta sisältää liinavaatteet ja pyyhkeet. Vuokralainen hoitaa loppusiivouksen. Tarvittaessa siivousmaksu 10 €.  Lemmikit sallittuja erikseen sovittaessa. Lemmikkieläinmaksu 15 €.

Saunalla on myös puilla lämmitettävä palju. Paljun käyttöhinta 200 €/vrk. Paljun käyttö sovittava erikseen ja varattava ajoissa, viimeistään viikkoa ennen.

Mökin varustukseen kuuluu mm. bluetooth-kaiutin, jääkaappi/pakastin, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, pieni astianpesukone ja keittolevy (2). Erikseen pyytäessä mökille saa vauvan kylpyammeen, potan ja syöttötuolin. Pihalla lämmitystolppa kahdelle autolle. Tupakointi sisätiloissa ehdottomasti kielletty.

Saunan päivävuokra esimerkiksi muille yrittäjille omaan yritystoimintaan on 52,00 euroa (sisältää alv.24%).

Seuraa Facebook sivujamme, joiden kautta saat lisää ajankohtaista tietoa mm. saunahoitoihin liittyen.

Palvelut