Saunahoidot

Perinnehoitokulttuuria ja terapeuttisia saunahoitoja. Sauna palvelee hoitavana ja hemmottelevana perinteisin ja uusin muodoin. Saunaterapia-koulutus on rekisteröity koulutusmuoto ja Saunaterapeutti-nimikettä voivat käyttää vain koulutuksen käyneet. Uiton Kotiranta-hoitosauna liittyy tiiviisti uittoteemaan, jolla on myös kansallista kulttuuri- ja historia perinnettä, jota viedään eteenpäin yritystoiminnan muodossa. Hoitosauna on rakennettu perinteiseen tapaan hirsistä, mikä sekin on osa kestävää kehitystä. Kehitämme jatkuvasti uusia luonnonmukaisia hoitomenetelmiä sekä jatkossa on tavoite kehittää omaa ammattitaitoa ja tukea vanhaa kulttuuriperintöä matkailussa.

SAUNATERAPIA

Hoidoissa käytämme puhtaita, luonnonmukaisia hoitotuotteita. Kaikki villiyrtit kerätään kestävällä tavalla käsin, ilman koneita Napapiirin yläpuolelta.

Uiton kotirantasaunalle on tuotteistettu yhteistyössä Tmi Erä-Ellin kanssa mm. jalkakylvyt, ihoseerumit ja voide, joita saa myös hankittua itselleen Uiton kotirantasaunalta.

Osaksi hoidoissa käytämme myös Saunan7salaisuutta-tuotesarjaa.

 

UITON KOTIRANTASAUNA

Hoitosaunan osoite on  Kemijärventie 1156 (veneenlaskupaikka). Etäisyys Pyhätunturille n.20 km, Kemijärvelle n.40 km ja Sodankylään n.70 km. 

Hoitosaunapalveluiden lisäksi saunarakennusta vuokrataan pienille ryhmille mm. illanistujaisiin, kokouksiin (max 8-10 hlö). Vuokrahinta 250 €/3 h. Klo 21.00 jälkeen hinta on 100 €/tunti. Hinta sisältää siivouksen. Soita ja kysy lisää; niin räätälöidään vuokra-aika teille sopivaksi. Saunomisesta omatoimisesti sovittava erikseen. Saunamaksu 7 €/hlö.

Saunalla on myös puilla lämmitettävä palju. Paljun käyttöhinta 100 €/tunti. Paljun käyttö varattava ajoissa.

Saunan päivävuokra esimerkiksi muille yrittäjille on 52,00 euroa (sisältää alv.24%).

Jatkossa keväällä 2021 tulossa saunalle myös majoitusmahdollisuus.

Seuraa Facebook sivujamme, joiden kautta saat lisää ajankohtaista tietoa mm. saunahoitoihin liittyen.

Palvelut